Book et kursus

Du kan som kommune, sprogskole, forening, klub eller lignende booke et eller flere af vores kurser om ligestilling og rettigheder i Danmark. Idéen er, at kursisterne først deltager i basiskurset (3×45 min), og derefter i et af de mere målgruppeorienterede overbygningskurser Blåt kursus, Rødt kursus, Grønt kursus eller Gult kursus (2 x 45 min). Overbygningskurserne danner grundlag for en mere dybdegående samtale om de ligestillingstemaer, der er relevante for den specifikke målgruppe på et formidlingsniveau, der er tilpasset målgruppen.
Ønsker du et kursus, som specifikt omhandler negativ social kontrol som barriere for beskæftigelse, skal du booke et Orange kursus. Orange kursus varer 2 timer.

Ønsker du et kursus, som specifikt omhandler ægteskab og skilsmisse, herunder kvinder og mænds rettigheder i ægteskaber og i forbindelse med skilsmisse, skal du booke et Lilla kursus. Lilla kursus varer ca. 1,5 time.

For bestilling af kursus, aftale om pris og praktiske forhold vedr. afholdelse af kursus, udfyld bestillingsformular, og du vil blive kontaktet.

Kurserne er målrettet personer med minoritetsetnisk baggrund og er tiltænkt sprogskoler, institutioner eller foreninger med fokus på ligestilling og/eller integration. Alle foreninger, der finder kursernes indhold relevant for deres medlemmer, kan booke et kursus.
Der kræves en medfinansiering fra rekvienten.

Vores dygtige undervisere rejser rundt i hele Danmark for at undervise på de udbudte kurser. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde nedenstående formular og sende den til info@ret-til-ligestilling.dk.

Du kan læse mere om kampagnen RET TIL LIGESTILLING og de enkelte kurser her.

  • DD slash MM slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Dine oplysninger vil blive håndteret af Dansk Flygtningehjælp og alene blive anvendt i forbindelse med booking af undervisningsforløb. Dine personoplysninger, vil kun blive delt med tredjepart, kampagnens undervisere, i det omfang det er nødvendigt for udførelsen af opgaven, du/I har booket os til.

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil blive slettet, når det formål de er indsamlet til, er blevet opfyldt.