Book et kursus

Du kan som kommune, sprogskole, forening, klub eller lignende booke et eller flere af vores kurser om ligestilling og rettigheder i Danmark. Idéen er, at kursisterne først deltager i basiskurset (3×45 min: Pris for én underviser 4000 kr. + transport, for to undervisere 6000 kr + transport), og derefter i et af de mere målgruppeorienterede overbygningskurser Blåt kursus, Rødt kursus, Grønt kursus og Gult kursus (2 x 45 min: Pris for én underviser 3000 kr.+ transport, pris for to undervisere 5000 kr + transport). Overbygningskurserne danner grundlag for en mere dybdegående samtale om de ligestillingstemaer, der er relevante for den specifikke målgruppe på et formidlingsniveau, der er tilpasset målgruppen.

Orange kursus omhandlende negativ social kontrol som barriere for beskæftigelse er gratis i 2021 for boligsociale indsatser i udsatte boligområder i Københavns Kommune. Varighed 2 timer inkl. pause. Der udbydes et begrænset antal kurser efter først-til-mølle princippet. Er du interesseret i denne type kursus kontakt konsulent Mia Kathrine Jensen hos Als Research: mkj@alsresearch.dk

Ønsker du et kursus, som specifikt omhandler ægteskab og skilsmisse, herunder kvinder og mænds rettigheder i ægteskaber og i forbindelse med skilsmisse, skal du booke et Lilla kursus. Lilla kursus varer ca. 1,5 time og koster 3000 kr. + transport.

Kurserne er målrettet danskere med minoritetsetnisk baggrund og er tiltænkt sprogskoler, institutioner eller foreninger med fokus på ligestilling og/eller integration. Alle foreninger, der finder kursernes indhold relevant for deres medlemmer, kan booke et kursus.

Vores dygtige undervisere rejser rundt i hele Danmark for at undervise på de fem udbudte kurser. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde nedenstående formular og sende den til info@ret-til-ligestilling.dk.

Du kan læse mere om kampagnen RET TIL LIGESTILLING og de enkelte kurser her.

  • DD slash MM slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Dine oplysninger vil blive håndteret af Dansk Flygtningehjælp og alene blive anvendt i forbindelse med booking af undervisningsforløb. Dine personoplysninger, vil kun blive delt med trejdepart, kampagnens undervisere, i det omfang det er nødvendigt for udførelsen af opgaven, du/I har booket os til.
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil blive slettet, når det formål de er indsamlet til er blevet opfyldt, eller når kampagnen afsluttes.